ÜCRETSİZ TESLİM VE İADE

ÜYEMİZ İSENİZ
ÜYE DEĞİLSENİZ

Hızlıca üye olabilir ve size özel fırsatlardan yararlanabilirsiniz.

HEMEN ÜYE OL ! VEYA

Altınbaş’a En Beğenilen Marka Ödülü

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından gerçekleştirilen  “AVM’lerde En Çok Tercih Edilen ve En Beğenilen Markalar” araştırmasında  Altınbaş “Aksesuar” kategorisinde 1. seçildi.

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği’nce (AYD), sekiz yıldır gerçekleştirilen “AVM’lerde En Çok Tercih Edilen ve En Beğenilen Markalar” araştırması sonuçlandı. Araştırma sonucuna göre belirlenen “1 Numaralı Markalar” ödüllerini, Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde düzenlenen törenle aldı.

Araştırmaya, bu yıl ilk kez katılan mücevher sektörünün öncü markası Altınbaş, mücevher, optik ve saat gibi kategorilerin bulunduğu “Aksesuar” sıralamasında AVM ziyaretçileri tarafından 1. seçildi.

Ödül törenine katılan Altınbaş Mücevherat Grup Başkanı Atilla Keskin gecede yaptığı konuşmada; “AVM ziyaretçileri Altınbaş olarak bizim en çok önem verdiğimiz müşteri kitlesi olarak yer almaktadır. Müşterimizin güvenine layık olabilmek için her sene yorulmadan, gündemi takip eden ve tercih edilen marka olmayı sürdürmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Basın Bültenleri